Winactie augustus: win het '6 minuten dagboek'.

Herken je dit? Je komt terug van vakantie, het was heerlijk en je bent helemaal uitgerust (zeker als je mijn tips hebt toegepast.) Tijdens je vakantie heb je bedacht dat je een aantal zaken anders gaat aanpakken. Je weet precies wat je graag wil veranderen en je bent dit keer vastbesloten om er meteen mee aan de slag te gaan. Hoe pak je dit aan en hoe zorg je ervoor dat de waan van de dag niet meteen alle energie opslokt? 

 

Wellicht kan ik je daar door middel van de winactie van deze maand mee helpen! Als jij wint, ontvang je namelijk het 6 minuten dagboek én een ‘hoe pak ik dit aan sessie’, om samen met mij een begin te maken en de eerste stappen richting jouw doel te zetten. Zo kun je gelijk aan de slag met jouw goede vakantievoornemens! 

 

Het 6 minuten dagboek gaat uit van positieve psychologie. Het is de bedoeling dat je door elke dag in het dagboek te schrijven, je over je dag en jezelf gaat nadenken en je ook gaat reflecteren. Hierdoor ontstaan er andere positieve gedachten en gewoontes en dat helpt weer om je gelukkiger te voelen. Dit is het eerste invulboek voor elke dag dat gebaseerd is op psychologische en filosofische theorieën.  

 

Je kan meedoen door onderstaande twee vragen te beantwoorden. De winnaar ontvangt op 31 augustus persoonlijk bericht.