GESLOTEN
Winactie april: Win een dag van mijn tijd voor jouw non-profitorganisatie!

Wat ontzettend leuk dat jij meedoet met deze actie.  De winactie gaat deze maand niet over mij of over jou, maar over je belangeloos inzetten voor een ander. De winactie van deze maand is bedoeld voor non-profit organisaties die mijn hulp kunnen gebruiken.

 

Ik doneer kosteloos een dag in mei of juni om deze organisaties vooruit te helpen met een vraag of een uitdaging (denk aan het opschonen van een relatiebestand, hulp bij een werving en/ of selectietrajecteen training feedback, een coaching-on-the-job sessie o.i.d.).

 

Ben jij, ken jij of werk je bij een non-profit organisatie waar mijn kennis en kunde welkom is? Vul dan onderstaand formulier in om mee te doen aan deze winactie.

 

De winnaar ontvangt 30 april persoonlijk bericht.

Om jullie, mijn volgers, te vragen iets voor mij te bedenken voelt een beetje raar, dus naast jullie inzendingen ga ik in april sowieso elke week een bijdrage te leveren aan een initiatief waar ik blij van wordt.

 

Deze week heb ik me aangemeld als vrijwilliger bij de app Be My EyesWaardevol in al zijn eenvoud. Be My Eyes gebruikt de kracht van technologie en menselijke verbondenheid om mensen met een visuele beperking te helpen zien.

 

De app bestaat uit een wereldwijde gemeenschap en via een videogesprek voorzien vrijwilligers zowel blinde als slechtziende personen van visuele assistentie. Dit kan voor allerhande taken zijn, zoals kleding uitzoeken, het achterhalen van de houdbaarheidsdatum van eetbare producten, het onderscheid maken tussen verschillende items of het bereiden van eten. De app is gratis en het idee is van Hans Jørgen Wiberg, die ik voorbij zag komen in een TEDtalk. Het is een prachtig voorbeeld van micro-volunteering met wereldwijde  impact 

Deze winactie is gesloten.