Over Yvonne Dings

 

Ik ben Yvonne Dings, een ervaren Business Support Professional, Coach voor ambitieuze Assistants, Gastvrijheidexpert én een kansdenker. Als trainer en coach heb ik ruim 20 jaar ervaring binnen diverse sectoren. Ik begon ooit in de reiswereld, waar ik mijn passie ontwikkelde voor Gastvrijheid & Service Excellence. Deze passie heb ik omgezet in Freelance Business Support. Met Freelance Business Support lever ik succesvol managementondersteuning aan de top van beursgenoteerde bedrijven, non-profit organisaties en verschillende start-ups.

 

Als ik naar de toekomst kijk, zie ik kansen. Ik gun iedereen een blik door deze bril en het gevoel dat je een verschil kunt maken.

 

Samen met mijn man en twee kinderen woon ik Amsterdam. In mijn vrije tijd hou ik van koken en lang tafelen met vrienden en familie. Ik speel graag een potje tennis en in de zomermaanden geniet ik van het strandleven.

Over Yvonne Dings

Over mij

 

Ik ben Yvonne Dings, een ervaren Business Support Professional, Coach voor ambitieuze Assistants, Gastvrijheidexpert én een kansdenker. Als trainer en coach heb ik ruim 20 jaar ervaring binnen diverse sectoren. Ik begon ooit in de reiswereld, waar ik mijn passie ontwikkelde voor Gastvrijheid & Service Excellence. Deze passie heb ik omgezet in Freelance Business Support en deze dienst ingezet om succesvol managementondersteuning te leveren aan de top van beursgenoteerde bedrijven, non-profit organisaties en verschillende start-ups.

 

Als ik naar de toekomst kijk, zie ik kansen. Ik gun iedereen een blik door deze bril en het gevoel dat je een verschil kunt maken.

 

Samen met mijn man en twee kinderen woon ik Amsterdam. In mijn vrije tijd hou ik van koken en lang tafelen met vrienden en familie. Ik speel graag een potje tennis en in de zomermaanden geniet ik van het strandleven.

Over Yvonne Dings

Kan ik jou helpen groeien?

Maak vrijblijvend een afspraak

 

Diensten - Interim Business Support

Tegenwoordig moet je als assistant een hoop vaardigheden bezitten. Denk aan persoonlijk leiderschap, zelfkennis en zelfvertrouwen. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je proactief bent en je jezelf kunt profileren. Van nature zitten een aantal van deze competenties en vaardigheden niet in het DNA van de Assistant, maar dat betekent niet dat deze vaardigheden niet ontwikkeld kunnen worden! Juist op die vlakken liggen jouw uitdagingen en doelen. Iets waar ik je graag bij ondersteun.

 

Ik geloof in het principe “wat je aandacht geeft groeit”. Door jou te coachen in competenties die nodig zijn voor de toekomst, krijg jij hernieuwde energie en een breder toekomstperspectief. Je zult een transformatie doormaken van fixed mindset naar een groeimindset.

 

Door middel van mijn coaching ontwikkel je jezelf en word je een relevante Assistant die een betere versie van zichzelf durft te worden. Uiteraard doe ik dit met respect voor jouw achtergrond, motivatie en drijfveren.

 

Wat ik mee breng? Allereerste mijn liefde voor het vak en de doelgroep. Ook breng ik mijn interesse in jullie en het vak mee en mijn eigen zoektocht naar de veranderingen in het vak. Die intrinsieke interesse en mindset heeft geresulteerd in Future Proof Assistants.

Diensten - Interim Business Support

Tegenwoordig moet je als assistant een hoop vaardigheden bezitten. Denk aan persoonlijk leiderschap, zelfkennis en zelfvertrouwen. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je proactief bent en je jezelf kunt profileren. Van nature zitten een aantal van deze competenties en vaardigheden niet in het DNA van de Assistant, maar dat betekent niet dat deze vaardigheden niet ontwikkeld kunnen worden! Juist op die vlakken liggen jouw uitdagingen en doelen. Iets waar ik je graag bij ondersteun.

 

Ik geloof in het principe “wat je aandacht geeft groeit”. Door jou te coachen in competenties die nodig zijn voor de toekomst, krijg jij hernieuwde energie en een breder toekomstperspectief. Je zult een transformatie doormaken van fixed mindset naar een groeimindset.

 

Door middel van mijn coaching ontwikkel je jezelf en word je een relevante Assistant die een betere versie van zichzelf durft te worden. Uiteraard doe ik dit met respect voor jouw achtergrond, motivatie en drijfveren.

 

Wat ik mee breng? Allereerste mijn liefde voor het vak en de doelgroep. Ook breng ik mijn interesse in jullie en het vak mee en mijn eigen zoektocht naar de veranderingen in het vak. Die intrinsieke interesse en mindset heeft geresulteerd in Future Proof Assistants.