Masterclass: de kracht van gastvrijheid op het secretariaat

Gastvrijheid, Hospitality en Service Excellence zijn onmisbare vaardigheden voor de toekomst. Juist in deze tijd van digitalisering en robotisering wordt ons menselijk kapitaal – onze emoties – meer en meer een waardevolle Future Proof Skill. In plaats van enkel iets te “doen” voor iemand (wat dat kan die robot straks ook) kunnen wij het verschil maken door iets te betekenen voor die ander. Als management-ondersteuner ben je van nature gastvrij en vaak het visitekaartje van de organisatie waar je werkt. Hoe gaaf is het om je nog meer te ontwikkelen richting deze Future Proof Skill, zodat je nog meer het verschil kunt gaan maken binnen jouw organisatie en daarbuiten. Kom alleen of samen met een collega naar de Masterclass en leer van vakgenoten hoe jullie nog waardevoller kunnen worden als Future Proof Assistant. En dat ook nog eens op een super inspirerende locatie tijdens een geheel verzorgde dag.

Aanmelden voor de Masterclass

 

In verband met Covid-19 worden er op dit moment geen Masterclasses gegegven. Zodra de situatie het toelaat om met groepen bijeen te komen, verschijnt hier de nieuwe data.
Inhoud

 

We gaan aan de slag met zowel theorie als praktijk. Je gaat je eigen visie op het thema gastvrijheid ontwikkelen. Ook gaan we dieper in op de vraag waarom en voor wie gastvrijheid zo belangrijk is en hoe je deze kwaliteit bij jezelf en je collega’s kunt ontwikkelen. We sluiten de Masterclass af door doelen te stellen en concrete acties op te zetten.

Voor wie?

 

Deze masterclass is geschikt voor management ondersteuners, Personal Assistants, Executive Assistants, Office Managers en een ieder die zich aangesproken voelt. Ben je benieuwd naar Future Proof Skills, ben je van jezelf al gastvrij & nieuwsgierig en op zoek naar verdere verdieping? Dan is deze Masterclass echt iets voor jou!

Resultaat

 

Na het volgen van de Masterclass ‘de kracht van gastvrijheid op het secretariaat’ heb je je eigen visie ontwikkeld en kun je het verschil blijven maken richting de toekomst. Hospitality, Gastvrijheid en Service Excellence hebben geen geheimen meer voor je en het allermooiste: je kunt gelijk met de verkregen informatie en doelen aan de slag!

Kosten

 

De kosten voor een individuele inschrijving bedragen 385,- exclusief btw. Dit is inclusief koffie, thee en een verzorgde lunch. Per Masterclass is er plek voor maximaal 10 personen. De Masterclass duurt ongeveer 6 uur.

 

Prijzen voor een Incompany Masterclass zijn op aanvraag.

Aanmelden

 

Via onderstaand contactformulier kun je je aanmelden voor de Masterclass ‘De kracht van gastvrijheid op het secretariaat”. De Masterclass vindt op vrijdag 19 juni  plaats in Ouderkerk aan de Amstel en duurt van 10:00 tot 15:30. Een ticket is inclusief koffie, thee en verzorgde lunch.

 

Na het aanmelden via het contactformulier neem ik binnen twee werkdagen contact op. Je aanmelding zal dan worden bevestigd, je ontvangt een factuur en kunt eventuele wensen doorgeven.

    Ik wil een ticket kopen voor (verplicht)
    19 juni

    Aantal tickets (verplicht)
    12345678910