Ben jij een ervaren en ambitieuze assistant, secretaresse, personal assistant of office manager? Dan weet je als geen ander hoe je zorg uit handen kunt nemen. De vraag is: kom je daarbij wel voldoende toe aan je eigen verdieping? Jouw rol is namelijk flink aan het veranderen en  veranderd door Covid-19. 

 

Allereerst zijn er veel meer uitdagingen in jouw werk. Mijn advies; anticipeer op deze uitdagingen  en bedenk creatieve manieren om ermee om te gaan. Je bent minder zichtbaar, want je bent minder fysiek aanwezig. Dus hoe zorg je dat je onmisbaar blijft als “lijm van de organisatie” en als “oren en ogen” van de afdeling? Hoe houd je de “langeafstandsrelatie” met je manager in evenwicht en inspirerend?

 

Door het wegvallen van taken waar je eerst nog heel druk mee was, denk aan het boeken van reizen en organiseren van evenementen, kan het zo maar zijn dat je tijd overhoudt. Tijd voor uitdagende werkzaamheden waarmee je waarde toevoegt aan de organisatie.  Nu is de vraag hoe je dat aanpakt.  Hoe ga je om met deze uitdagingen gecombineerd met werken op afstand? Wat betekent dit voor jouw rol? Ben je er blij mee en nog belangrijker wat betekent dit voor de samenwerking met jouw manager en afdeling?  

Ik leer je graag te denken in kansen en mogelijkheden, dus wil jij:  

Zichtbaar en vol vertrouwen waarde leveren aan jouw organisatie en handvatten krijgen om jouw toekomst zelf vorm te geven? 

In dit traject onderzoek ik samen met jou hoe:

Jij door het tonen van persoonlijk leiderschap zichtbaar wordt binnen jouw organisatie;

Jij ook nu, je minder fysiek aanwezig bent, proactief en behulpzaam blijft;

Jij ook op afstand waardevolle relaties opbouwt met je collega’s;

Jij op een open en eerlijke manier je veranderende takenpakket onder de loep durft te nemen.

Neem contact met mij op via het contactformulier of telefonisch voor het plannen van een gratis intakegesprek om jouw wensen te bespreken. Dit gesprek is telefonisch of via Zoom.
Tarieven
Coaching 1-op-1

Coaching die jou de tools geeft om je eigen (werk) leven (weer) te besturen in een richting die jijzelf kiest. Zodat je vol energie en zelfvertrouwen verder kunt. Samen gaan we op zoek naar mogelijkheden, oplossingen en antwoorden.​

Prijs op aanvraag
Strippenkaart

Deze coaching strippenkaart is geschikt als je start met een nieuwe baan, tijdens de aanpak van een persoonlijke hindernis, in een zoektocht naar nieuw perspectief of gewoon om even te sparren.

Investering: € 450,- 
Strippenkaart voor 3 sessies van 1 uur of 6 sessies van een half uur​.
Training
Hoe blijf ik relevant in de toekomst?

In 3 sessies van 1,5 uur maak jij een plan voor jezelf om relevant te blijven voor de toekomst en onderzoek je waarom je dit graag wilt. Een topstart voor 2021 met een persoonlijk plan.

Investering: € 695,-
Coaching on the job voor de ambitieuze assistant

Met mijn unieke Future Proof Assistants Coaching Programma, speciaal ontwikkeld voor management ondersteuners, werken wij samen aan jouw persoonlijk ontwikkelingsplan en daarmee aan jouw toekomstwensen 

 

Het resultaat: voorsprong in je vak!

 

Tip: check altijd bij je werkgever of dit traject betaald kan worden uit jouw persoonlijk ontwikkelbudget. Bijna elke werkgever heeft namelijk een dergelijk budget per werknemer.

Coaching on the job voor de ambitieuze assistant

Met mijn unieke Future Proof Assistants Coaching Programma, speciaal ontwikkeld voor management ondersteuners, werken wij samen aan jouw persoonlijk ontwikkelingsplan en daarmee aan jouw toekomstwensen 

 

Het resultaat: voorsprong in je vak!

 

Tip: check altijd bij je werkgever of dit traject betaald kan worden uit jouw persoonlijk ontwikkelbudget. Bijna elke werkgever heeft namelijk een dergelijk budget per werknemer. 

Klik hier voor een gratis coachingsgesprek.