15 jaar Future Proof Assistants!

Gratis coach-sessies, mooie boeken, bijdragen aan een Goed Doel, zingeving, gratis downloads…. noem maar op. We zijn allemaal gek op cadeautjes en ik geef graag toffe prijzen weg in mijn jubileumjaar. Doe dus mee met mijn winacties!

 

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht van nieuwe winacties? Volg mij dan op LinkedIn, Facebook of Instagram. Daar post ik elke maand nieuwe actiesVeel plezier alvast en natuurlijk ook alvast hartelijk dank voor het meedoen!  

Maart

Groei

Draai mij om te zien wat je deze maand kunt winnen!

Maart

Win een gratis coachsessie!

meedoen

April

Zingeving

Draai mij om te zien wat je deze maand kunt winnen!

April

Win een dag van mijn tijd voor jouw non-profitorganisatie!

meedoen

Mei

Hybride werken

Mei

Nog even geduld...

Juni

Persoonlijke ontwikkeling

Juni

Nog even geduld...

Juli

Vakantie

Juli

Nog even geduld...

Augustus

Focus

Augustus

Nog even geduld...

September

Inspiratie

September

Nog even geduld...

Oktober

Werkgeluk

Oktober

Nog even geduld...

November

Ondernemerschap

November

Nog even geduld...

December

Vooruit kijken naar 2022

December

Nog even geduld...

Januari

Persoonlijke ontwikkeling

Januari

Nog even geduld...

Februari

Leiderschap

Februari

Nog even geduld...